Spring til indhold

Sådan bliver du klogere på det online datingmarked 

Det kan være svært at navigere rundt i det online datingunivers, da det på mange måder adskiller sig fra et virkelige, og sætter ens evner på prøve. Med de rette værktøjer og den rette indsigt, er datingmarkedet dog ikke nær så komplekst som det ser ud til. Læs med, og bliv klogere på online dating. 

Tusindvis af brugere finder i dag deres store kærlighed og eneste ene online, hvor udbuddet er stort, og mulighederne mange. Søgningsprocessen og jagten er blevet nemmere, og så længe man blot er særlig opmærksom på datingsiders betingelser og aftalevilkår, kan vejen til succes blive kort.  

Tag højde for brugeranmeldelser 

Da der i dag findes adskillige datingsider online både indenlands og udenlands, hvorfor det kan være svært at finde frem til, hvilken man bør vælge. En fordel er derfor at foretage et valg, baseret ud fra brugeranmeldeser, der giver en klar indikation om, hvorvidt der er tale om en troværdig datingside eller ej. Et eksempel på dette er datingsiden Be2, der har fået en lav topscore på Trustpilot, og et generelt dårligt omdømme grundet utilfredse kunder. Læs mere på siden her

Læs betingelser og aftalevilkår grundigt 

Hver enkelt datingside stiller en række krav og betingelser til deres brugere både i forhold til adfærd, men også hvilke informationer man giver samtykke til. I visse tilfælde, kan man ubevidst give en hjemmeside tilladelse til at anvende sine billeder til markedsføring, eller takke ja til et bindende abonnement. Betingelser man bør være særligt opmærksom på, og have med i sine overvejelser, inden man opretter sin profil. 

Erfaring gør dig rigere 

Man lærer ofte bedst af sine egne fejl og handlinger. Kast dig derfor ud på datingmarkedet og vær åben for muligheder. Med tidens løb vil man automatisk opbygge sine egne erfaringer, og derved blive klogere på hvad der fungerer og hvad der ikke gør. 

Søgningen vil dermed langsomt blive indskrænket, og til sidst er man så bevidst om sine behov, krav og hvilke forventninger man kan have, at kærligheden møjsommeligt vil træde sig ind på livet. Grib chancen, og hvem ved, måske finde kærligheden allerede i år?